Väestav loomisring – Uued algused, Jõgeval

When

08.01.2023    
16:00 - 19:30

Aasta algus on sobiv aeg korraks mõtiskleda ja vaadata, millises kohas oled Sa iseenda sees ja oma Elus. Kas see on sama koht, kus olid aasta tagasi või on midagi muutunud? Kas Sinus on midagi muutunud? Kas Sinu Elus on midagi muutunud?
Milliseid muutusi oled teadlikult teinud viimase aasta jooksul? Kas oled kasvõi korrakski julgenud astuda välja piiridest, mida oled ise endale loonud ja teinud midagi täiesti teistmoodi, midagi mida Sinu hing on soovinud?
Kui tunned, et nüüd on aeg midagi muuta, siis kutsun Sind teadlikult looma oma ellu just seda, mida praegusest hetkest lähtudes soovid.
Teeme seda ühises väestatud energiaväljas.
Alustame meditatsiooniga, mis häälestab Sind sellele teemale, avab alateadvuse kihid ja toob sügavamalt välja Sinu jaoks olulise info, mida mõtte tasand ei näita. Seejärel hakkad looma seda, mida soovid oma ellu aastal 2023.
Teeme seda läbi piltide, sõnade või värvide, oleme loomingulised ja ei sea piire. Ehk siis – kõik mida soovid saab nähtavaks ja kõik, mis on saanud nähtavaks on uus energia ja hakkab reaalsust looma.
Usu mind, kõik see hakkab Sinu heaks tööle, see on minu kogemus!
Valmistad endale pildikollaaži, mida saad täiendada erinevate detailide, lausete või värvidega. Töö käigus juba muutub energia sinu sees – tekib uus ruum uuele, mis peaks sündima. Valminud kollaažid saavad väestatud ühises energiaväljas.
Kõik see, mida selles loomisringis koged, on Sinu jaoks teraapiline – rahustav, väestav, sisemiselt tasakaalustav. Sellele järgneb mõnus tee joomine ja jagamisring. Varu aega umbes 3 – 3,5 tundi.
Osaluspanus 20 eurot.
Hind sisaldab meditatsiooni, töövahendeid, teed, suupisteid ja minu poolt loodud hoitud ja väestatud ruumi Sinu jaoks.
Võta kaasa käärid, liimipulk ja kui on, siis vanu piltidega ajakirju.
Kohtume pühapäeval, 8. jaanuaril kell 16.00 Aasa tn 8, Jõgeva.
Osalemiseks on vaja kindlasti eelregistreerida! Kohad piiratud!
E-post: merle.meitus@gmail.com, tel 511 7563.
Loomisringi juhendab Merle Meitus.