Töötuba Merlega – KERGUSES

When

21.09.2024    
10:00 - 20:00

Sündmus facebookis https://www.facebook.com/events/1731410034282594

Kutsun Sind üheks päevaks rahulikku paika Kesk-Eestis – Jõgevale, eemale tavapärasest sahmimisest, et jätta korraks kõrvale kõik see, mis on Sinu igapäevaelus.
Minu kirg on konstellatsiooni meetod. Tegelen sellega igapäevaselt juba üle kuue aasta. Sinna juurde kuuluvad järjepidevad õpingud rahvusvaheliselt tunnustatud konstellööride käe all, ka konstellatsiooni maailm on pidevas muutumises. See kõik on põnev ja avardav. Ja seda tahan ka Sulle edasi anda.
Märksõnadeks selles päevas on kergus, mängulisus, voolavus. Ma ei sea piire. Ma usaldan seda, mis Väli näitab, annan aega ja luban lihtsalt kõigel toimuda. Nii saab tulla nähtavaks miski suurem.
Teeme mitmeid praktilisi harjutusi, lühi konstellatsioone ja ka 2 või 3 suuremat tööd, oleneb kuidas ajaliselt jõuab. Suuremate tööde saajad valib soovijate hulgast välja Väli.

Iga väiksemgi praktiline harjutus, mida teeme annab sulle midagi, võib kaasa tuua uusi taipamisi ja suuri muutusi elus.
Toome väljale Kerguse. Näed, kuidas see suhestub Sinu olemusega praegu. Kas on side kergusega või hoopis raskusega? Mis takistab olla kerguses?
Alustame kõige olulisemast – sinu eostushetke energiast.
Eostushetke energia annab lapsele kaasa baastunde kogu eluks. See on põhitunne, millest laps hakkab nägema maailma.
Saad kogeda, millise energiaga sind eostati ja see võib olla väga erinev – võib kanda endas armastust, kirge, õrnust või hoopiski viha, raevu, vägivalda.
Samuti koged, millises energias oli ema, kui ta sind kandis, sest olid sel ajal temaga üks ja ka sina kandsid seda.
Sealt edasi liigume sinu kasvamisega ja millises kohas olid sinu jaoks sellel ajal sinu ema ja isa. Kas tundsid ennast turvaliselt või hirmunud, hüljatuna? Esmane turvatunne loob pinnase sellele, kas sinu süda on edaspidi avatud armastusele või mitte, kas saad armastust anda ja vastu võtta või mitte.
Võimalik, et liigume mõnes kohas ka sügavamale ema-isa teemasse, kui väli näitab ja kellelgi on sügav protsess käivitunud. Nagu ütlesin, siis ma ei sea piire.
Jätan siinkohal teema lahtiseks, annan ruumi sellele, mis töötoas nähtavaks saab ja vajab lahendust. Ja jätan ka aega isikliku teemaga töödeks.
See kõik, mis tööde käigus nähtavaks saab võib olla väga üllatav.

Konstellatsioonis töötame peresüsteemiga ja see on väga oluline. Iga tehtud tööga tervendad ja tasakaalustad midagi oma süsteemis – ja see on hea.
Konstellatsioonis on rõhuasetus hinge tervenemisel ja lihtsusel, vabastada see, mida kannad, et kergus ja armastus saaks taas voolata.
Kui hinge tuleb rahu, saab ka keha rahusse ja terveneda.
Julgen öelda, et konstellatsioonis terveneb tõesti nii hing, kui keha. Olen näinud, kuidas kõik energiakeskused on pärast tööd avanenud ja nii saabki keha isetervendav süsteem hakata taas toimima. Seega pakun kõigile osalejatele võimalust vaadata ka üle energiakeskuste (tšakrate) seisund enne töötuba ja pärast. Kui seda soovid tule kohale varem, umbes 9.30.
Minu töötamise viis on tunnetuslik, rahulik, õrn ja puudutav, kliendikeskne. Hoian turvalist ruumi ja annan aega protsessidele, mis parasjagu toimuvad kliendis, et siis õigel hetkel rahulikult edasi liikuda.
Oodatud on mehed, naised, tule koos kaaslasega või armsa sõbraga.
Lubame kõigel toimuda ja luua.
Ava ennast kergusele!
Info osalemiseks:
Toimumisaeg: laupäev, 21. september kell 10.00 – 20.00, saabumine 9.45.
Asukoht: Aasa tn 8, Jõgeva linn. Rongiühendus Tallinn – Tartu väga hea, raudteejaamast jalgsi umbes 10 minutit.
Osalejate arv: grupi suurus on piiratud, kuni 14 inimest.
Osalemistasu: 130 eurot, millest 30 eurot on tagastamatu ettemaks, mis tasuda hiljemalt 17. septembriks, ülejäänud summa tasumine kohapeal sularahas.
Hind sisaldab: kohvi/tee pause, suupisteid, toekamat lõunapausi kohapeal ja kõike seda mida saad kaasa töötoast. Selle terve päeva hind on soodsam, kui üks pikk konstellatsiooni töö ja sisaldab sinu jaoks palju rohkemat.
Tasumine: osalemise kinnituseks tasuda ülekandega tagasimaksmisele mittekuuluv summa 30 eurot. Vajalikud andmed saad kinnituskirjaga, kui oled ennast registreerinud. Ülejäänud summa tasumine kohapeal sularahas.
Registreerimine: hiljemalt 16. septembriks, e-post merle.meitus@gmail.com.
Täpsustavad küsimused: tel 511 7563 Merle
Seda päeva hoiab kerguses Sinu jaoks
Merle Meitus
sertifitseeritud perekonstellöör, EPKA liige,
kogemusnõustaja, 57 aastat elukogemust.
Olen lõpetanud kaks perekonstellatsiooni õpet, Moskva Nõustamis- ja Perepaigutuste Instituudis ja rahvusvahelise konstellatsiooni õppe Eesti Konstellatsioonide Instituudis, osalenud erinevatel rahvusvahelistel konstellatsiooni intensiiv kursustel. Nüüdseks olen teinud üle kuue aasta grupi konstellatsioone ja individuaalseid töid sadadele inimestele ja näinud imelisi muutusi. Enamus inimesi, kes on minu juurde jõudnud on tulnud tuttava soovitusel, kes on ise juba varem käinud ja muutusi kogenud.
Pakun ka Sulle võimalust!