Grupimeditatsioon Jõgeval

When

03.03.2020    
18:30 - 21:00

Kui otsid oma ellu rohkem rahu ja tasakaalu ning soovid vähendada stressi, siis meditatsioon võib olla just see, mida sa vajad. Meditatsioon on kõige loomulikum ja parem puhkus kehale ning meelele. Mediteerimine on hingamise korrastamine, kohale tulek, hetkes olemine ja oma sisemusega kontakti võtmine. Kindlasti muudab mediteerimine mõtlemise avatumaks ja tolerantsemaks – sind ei ärrita enam asjad, mis tegelikult sinusse ei puutu. Meditatsiooni käigus koged tugevat sisemist rahu, laed ennast selle energiaga ja toimuvad ka huvitavad kohtumised.

Kui Sul ei ole võimalik mediteerida kodus, leida ja võtta segamatut aega iseenda jaoks, sest seal on saginat ja liikumisi liiga palju või soovidki seda teha just väikses grupis, kus on koos sarnase huviga inimesed ja on ka võimalik omavahel kogemusi jagada, siis on see info mõeldud just Sulle!
Meditatsiooni sisu võiks lühidalt sõnastada nii: „Kes me oleme selles maailmas? See meditatsioon annab võimaluse vaadata iseennast mõtete silmadega, tunnete silmadega ja intuitsiooni silmadega“. Pärast puhastumist liigume seitsmendale tasandile. Sellest paigast, olles Kõige Olemasolevaga ühendatud, saate te enda elu tulemusi ja energiat muuta.

Pärast seanssi joome teed, oleme veel selles mõnusas seisundis ja jagame kogemust.
Oodatud on mehed, naised ja noored (alates 15. eluaastast).
Kaasa palun võta matt, pleed ja padi.

Meditatsiooniõhtu toimub teisipäeval, 3. märtsil Jõgeval kell 18.30.
Kohal palun olla 10 minutit varem.
Kes on tulemas, siis neile annan täpse aadressi, seega osalejad palun kirjutage mulle kas e-post: merle.meitus@gmail.com või kirjuta sõnumisse.

Hind ühele osalejale 10 eurot.

Kohtade arv on piiratud!
Infot võib jagada.