Meditatsiooniõhtu – Usaldades Elu

When

26.08.2020    
19:00 - 21:00

Elu kõneleb meiega igal ajahetkel. Elu saadab meile vihjeid, küsimusi, vastuseid, juhatusi, niidiotsi, mis ootavad ühendumist.
Elu on meie ümber elamas, eales peatumata. Ta on meiega mängimas, tantsimas, laulmas, nutmas, meiega igatsemas ja unistamas. Ta on alati meiega.
Kui me vaid suudaks end vabaks lasta ja avada hetkeks oma meeled elususele enda ümber…
Huvitav mida me kõike küll avastada võiks, mida küll kõike me mõista võiks…
Mida küll kõike me kogeda võiks…

Selles meelerännakus õpid usaldama oma tundeid, et saaksid hakata oma teekonda käima, ühendud oma kõrgema minaga, külastad Akaši kroonikate saali, et võiksid enda kohta rohkem teada saada. Samuti kantakse sind imelise templi juurde, kus kohtad kõrgemaid olendeid, kes töötavad üheskoos siseplaanides, et abistada kõiki, kes on ärkamas ja paluvad juhatust ning aitavad avada sinu kõrgemad telepaatiakeskused.

Meditatsioon ehk meelerännak on praktika, mille käigus sa rändad oma sisemaailmas, õpid märkama oma keha, mõtteid ja tundeid.

Kui oled vaikuses, sulged silmad ja lõdvestad oma keha, hakkab aju teistmoodi tööle. Rahulik muusika ja kujutlused aitavad veelgi kaasa ajurütmide aeglustamisele ja su teadvusseisund muutub. Tavapärane mõttesagin ajus vaibub ja nii pääseb lihtsamini ligi alateadvusele, et harjumuspäraseid ja oma aja ära elanud mõtte- ja käitumismustreid mõista ja muuta.
Meditatsioon aitab kiirest elutempost tingitud stressiga toime tulla ning keerulistes olukordades rahulikuks jääda, aitab väsimusest kiiresti välja puhata, tekitab head tunnet ja rõõmsat meelt.
Aitab sul iseennast, oma vajadusi ja soove paremini tundma õppida ja see omakorda aitab õigemaid otsuseid vastu võtta.
Aitab näha ennast ja elu uuest vaatenurgast, särada inspiratsioonil ja olla avatud headele ideedele, suurendab enesekindlust.
Meditatsioon ei eelda varasemat mediteerimispraktikat.

NB! PALUN JÄÄ KOJU, KUI OLED HAIGLANE, TUNNED ENNAST HALVASTI, OLED OLNUD KONTAKTIS VIIRUSE KANDJAGA VÕI PEAD VIIBIMA KARANTIINIS!

Kaasa palun võta matt, pleed ja padi.
Osaluspanus 10 eurot.
Kohtade arv on piiratud!

Meditatsiooniõhtu toimub kolmapäeval, 26. augustil Jõgeval kell 19.00.
Kes on tulemas, siis neile teatan täpse aadressi, seega osalejad palun kirjutage mulle e-post: merle.meitus@gmail.com või sõnumisse.